Tanktransport med uisolerede tanktrailere

Med vores almindelige tankvogne kører vi tanktransport med biodiesel og andre olieprodukter, eksempelvis brugt fritureolie.

Biodiesel fremstilles af animalsk fedt, som er et spildprodukt. Genanvendelsen af den animalske fedt er en del af den grønne omstilling, hvor spildprodukter genanvendes og ressourcerne dermed udnyttes til sidste dråbe.

Vi transporterer typisk biodiesel fra en biodieselfabrik til en lagertank på et raffinaderi. På raffinaderiet blandes biodieselen med almindelig diesel, og transporteres derefter videre med tankvogne til tankstationer landet over.

Svendsen Transport ApS ligger centralt placeret, i forhold til producenterne af biodiesel og raffinaderierne som modtager biodieselen. Dermed bruges der ikke unødigt brændstof på transporten.

Vi transporterer ikke fødevarer i vores almindelige tankvogne. Tankvognene til almindelig tanktransport kan rumme fra 30 - 50 m2.

Vores tanktransporter køres i hele Europa, men oftest har vi ture til Vesteuropa altså; Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig og Spanien. Vi kører også i Norden altså; Sverige, Norge, Finland og naturligvis i hele Danmark herunder Jylland, Østjylland og området ved Horsens.

Alle vores biler er udstyret med GPS-overvågning, så vi altid kan se hvor de er. Desuden har bilerne automatisk nødbremsesystem, automatisk afstandsradar og strømstik til løftebagsmæk. o. lign.

Kontakt os her for at høre nærmere

Teknisk info

  • Almindelig tanktransport
  • Olieprodukter
  • Volumen 30 - 50 m2
  • Kørsel i hele Europa
  • Central placering